Me

Meillä sinua palvelee hiusalan ammattilaiset Aino ja Hanneriina sekä koulutettu hieroja-kosmetologi Hanna.

Tervetulleeksi sinut toivottaa aina iloinen kassaneitimme Luna. 

Haluaisitko olla osa porukkaamme? Etsimme joukkoomme lisäkäsiä parturi-kampaamon puolelle. 

DSC_0598

Luna on aina iloinen kassaneitimme, joka tervehtii asiakkaitamme persoonalliseen tyyliinsä. Lunalla on erinomainen vainu uusista hiustrendeistä, sekä laaja kokemus kampaamotoiminnasta.

Vahvuuteni? Aina valmiina leikkeihin ja kokeilemaan uusia ja yllättäviä asioita.

Mottoni? Wuf wuf!

Lempituote? Punainen purulelu.

kampaaja_aino (1)

Aino on huumorintajuinen ja sosiaalinen likka lähtöisin Tyrnävän lakeuksilta.

Vuonna 2016 Aino tuli Parturi-Kampaamo Viivi & Wagneriin työn toivossa ja ihastui paikkaan, asiakkaisiin ja silloisiin omistajiin. Kahden vuoden liiketyöskentelyn jälkeen Aino astui liikkeenharjoittajan puikkoihin, edellisten omistajien siirtyessä uusiin kuvioihin.

Koulutukseltaan Aino on hiusmuotoilija ja valmistunut vuonna 2013.

Aino on hiusalasta hyvin innostunut ja tekee työtään täydellä sydämellä. Lähinnä hänen sydäntään ovat leikkaukset, jotka korostavat kasvonpiirteitä ja mukailevat hiusten luonnollisia kasvusuuntia. Aino tykkää kokeilla rohkeasti uusia asioita ja pyrkiikin tarjoamaan asiakkailleen uusia ideoita niin hiusten mallin kuin värinkin suhteen. Hän saattaa toteuttaa villeimmätkin väritoiveesi! Aino ajattelee, ettei elämässä voi saavuttaa mitään uutta jos ei uskalla kokeilla.

Työpäivän päätteeksi Ainosta on parasta vetäytyä omiin oloihin ja liikkua luonnossa, jolloin niin keho kuin mielikin virkistyy.

Vahvuuteni? Muutostyöt, jossa lopputulos muuttuu radikaalisti mallin tai värin osalta, parhaillaan molempien!

Mottoni? Hyvä leikkaus pelastaa huonon tukkapäivän!

Lempituote? Olaplexin jätettävä hoitoaine, joka tekee pörröisistäkin hiuksista pehmeät ja kiiltävät. Oikeasti hoitaa hiuksia ja mikä parasta, tuoksuu ihanalle! 

Seuraa instagramissa @viiviwagner_aino

IMG-20240201-WA0000

Hanneriina on avoin ja huumorintajuinen “porotyttö” Yli-Iistä. Viivissä & Wagnerissa Hanneriina kulkee noin kahtena päivänä viikossa, jonka lisäksi hän pyörittää omaa kotikampaamoaan. Hanneriina on aina tuntenut vetoa poroihin ja lappiin, mikä näkyy myös hänen upeissa tatuoinneissaan. 

Parturi-Kampaajaksi Hanneriina on valmistunut vuonna 2006, häneltä onnistuu vankalla kokemuksella niin kampaamopuolen työt kuin parturoinnit. Hän kokee erityisosaamisekseen kaikenlaiset värjäystyöt, kiharakäsittelyt sekä lyhyiden hiusten leikkaukset. 
Parhaimmillaan Hanneriina kokee olevansa töissä joissa pääsee hyödyntämään omaa näkemystään, kokemustaan ja luovuuttaan. 

Vahvuuteni? Työt, joissa saa käyttää omaa luovuuttaan jolloin lopputulokselle ei aseteta liian tiukkoja raameja. 

Mottoni? On ihan hyvä kun on tasaisen paska kaikessa (Lue: monipuolista osaamista) 

Lempituote? Four Reasons Pro-sarjan Styling Primer. Tekkee hiuksista ihanan pehmeät ja tuo luonnollista pitoa. Muotoiluvoide joka sopii kaikkeen, föönauksen alle, kiharoitten puristeluun ja myös kevyeen viimeistelyyn. 

Terveiset?Lämpimästi tervetuloa mun penkkiin! Katotaan yhessä just sulle sopiva tyyli. 

Seuraa instagramissa @hairbyhanneriina

IMG-20240108-WA0003

Hanna on uusin kasvomme Viivissä & Wagnerissa. Hän on iloisen rempseä koulutettu hieroja sekä kosmetologi. Hanna asustelee perheensä kanssa Kiimingissä ja hänet voit tavoittaa touhuilemasta kampaamon alakerrasta aina kahtena päivänä viikossa. Kiimingin lisäksi Hanna työskentelee Oulussa, hän toimii itsenäisenä yrittäjänä Hyvinvointistudio Hehkun nimellä. 

Hanna on kartuttanut osaamistaan monipuolisesti ja hän haluaakin tarjota laajan skaalan osaamistaan hyvinvointipalvelujen saralla. Hierojana hän on napakkaotteinen, mutta palvelee jokaista asiakastaan yksilölliset toiveet huomioon ottaen. Klassisten hierontapalvelujen lisäksi häneltä onnistuu myös rentouttavat hoidot kuten kuumakivi- ja intialainen päähieronta. 
Kosmetologina hän suosii pohjoista Ekopharman luonnonkosmetiikka sarjaa, joiden hemmottelevia ja ihoa helliviä tuotteita hän käyttää jalka-, käsi- ja kasvohoidoissaan. Kaiken tämän lisäksi Hanna tekee myös ripsien kestotaivutuksia ja sokerointeja. 

Vahvuuteni? Monipuolinen osaamiseni, jota toteutan täydellä sydämellä. 

Terveiset? Jokainen ansaitsee pienen hetken hyvinvointia, tervetuloa siis rentoutumaan tai hemmottelemaan itseäsi! 

Minulle käy maksuvälineenä epassi, edenred ja smartum.