Me

Meillä sinua palvelee hiusalan ammattilaiset Aino ja Hanneriina sekä koulutettu hieroja Katri.

Tervetulleeksi sinut toivottaa aina iloinen kassaneitimme Luna. 

Haluaisitko olla osa porukkaamme? Etsimme joukkoomme lisäkäsiä parturi-kampaamon puolelle. 

DSC_0598

Luna on aina iloinen kassaneitimme, joka tervehtii asiakkaitamme persoonalliseen tyyliinsä. Lunalla on erinomainen vainu uusista hiustrendeistä, sekä laaja kokemus kampaamotoiminnasta.

Vahvuuteni? Aina valmiina leikkeihin ja kokeilemaan uusia ja yllättäviä asioita.

Mottoni? Wuf wuf!

Lempituote? Punainen purulelu.

kampaaja_aino (1)

Aino on huumorintajuinen ja sosiaalinen likka lähtöisin Tyrnävän lakeuksilta.

Vuonna 2016 Aino tuli Parturi-Kampaamo Viivi & Wagneriin työn toivossa ja ihastui paikkaan, asiakkaisiin ja silloisiin omistajiin. Kahden vuoden liiketyöskentelyn jälkeen Aino astui liikkeenharjoittajan puikkoihin, edellisten omistajien siirtyessä uusiin kuvioihin.

Koulutukseltaan Aino on hiusmuotoilija ja valmistunut vuonna 2013.

Aino on hiusalasta hyvin innostunut ja tekee työtään täydellä sydämellä. Lähinnä hänen sydäntään ovat leikkaukset, jotka korostavat kasvonpiirteitä ja mukailevat hiusten luonnollisia kasvusuuntia. Aino tykkää kokeilla rohkeasti uusia asioita ja pyrkiikin tarjoamaan asiakkailleen uusia ideoita niin hiusten mallin kuin värinkin suhteen. Hän saattaa toteuttaa villeimmätkin väritoiveesi! Aino ajattelee, ettei elämässä voi saavuttaa mitään uutta jos ei uskalla kokeilla.

Työpäivän päätteeksi Ainosta on parasta vetäytyä omiin oloihin ja liikkua luonnossa, jolloin niin keho kuin mielikin virkistyy.

Vahvuuteni? Muutostyöt, jossa lopputulos muuttuu radikaalisti mallin tai värin osalta, parhaillaan molempien!

Mottoni? Hyvä leikkaus pelastaa huonon tukkapäivän!

Lempituote? Olaplexin jätettävä hoitoaine, joka tekee pörröisistäkin hiuksista pehmeät ja kiiltävät. Oikeasti hoitaa hiuksia ja mikä parasta, tuoksuu ihanalle! 

Seuraa instagramissa @viiviwagner_aino

20230903_144627

Katri on innokas, iloinen ja auttavainen oululainen. 
Hän on löytänyt liikunnan ilon aikuisiällä, jonka myötä kokonaisvaltainen terveys ja hyvinvointi on tullut lähelle hänen sydäntään. Katri kokee saavansa liikunnasta ja hyvinvoinnista valtavan paljon hyvää ja siksi haluaakin jakaa tätä omien käsiensä kautta eteenpäin myös muille. 
Katrin rakkain liikuntamuoto on kuntosaliharrastus mutta hänet voi bongata myös vesijumpassa, sulkapallokentällä, metsäpoluilla tai joogamatolla kynttilän valossa…  Talvisin hän virkistää mieltä ja kehoaan pulahtamalla avantoon. Liikunnan lisäksi musiikki, äänikirjat ja läheisten seura antavat hänelle voimaa ja energiaa. 

Hierontatyössä Katrille tärkeintä on kohdata jokainen asiakas omana yksilönään ja hoitokokemuksenaan sekä edesauttaa tuki- ja liikuntaelimistön hyvinvointia. Aikaisemmin Katri on työskennellyt tarjoilijana sekä lasten ja nuorten parissa erilaisissa työtehtävissä. Lasten ja nuorten kanssa työskennellessään hän opiskeli itsensä liikuntaneuvojaksi, jonka jälkeen hän täydensi osaamistaan vielä koulutetun hierojan ammattitutkinnolla. 

Katrille käy maksuvälineenä edenred, epassi sekä smartum. 

Vahvuuteni? Elämänmyönteinen asenne sekä iloisuus

Terveiset? Lämpimästi tervetuloa hoitavaan hierontaan, nähdään hierontatiloissani!