Me

Meillä sinua palvelee hiusalan ammattilainen Aino ja hieroja-hiusmuotoilija Mervi

sekä iloinen hännänheiluttajamme Luna. 

Haluaisitko olla osa porukkaamme? Etsimme joukkoomme lisäkäsiä parturi-kampaamon puolelle. 

DSC_0598

Luna on aina iloinen kassaneitimme, joka tervehtii asiakkaitamme persoonalliseen tyyliinsä. Lunalla on erinomainen vainu uusista hiustrendeistä, sekä laaja kokemus kampaamotoiminnasta.

Vahvuuteni? Aina valmiina leikkeihin ja kokeilemaan uusia ja yllättäviä asioita.

Mottoni? Wuf wuf!

Lempituote? Punainen purulelu.

kampaaja_aino (1)

Aino on huumorintajuinen ja sosiaalinen likka lähtöisin Tyrnävän lakeuksilta.

Vuonna 2016 Aino tuli Parturi-Kampaamo Viivi & Wagneriin työn toivossa ja ihastui paikkaan, asiakkaisiin ja silloisiin omistajiin. Kahden vuoden liiketyöskentelyn jälkeen Aino astui liikkeenharjoittajan puikkoihin, edellisten omistajien siirtyessä uusiin kuvioihin.

Koulutukseltaan Aino on hiusmuotoilija ja valmistunut vuonna 2013.

Aino on hiusalasta hyvin innostunut ja tekee työtään täydellä sydämellä. Lähinnä hänen sydäntään ovat leikkaukset, jotka korostavat kasvonpiirteitä ja mukailevat hiusten luonnollisia kasvusuuntia. Aino tykkää kokeilla rohkeasti uusia asioita ja pyrkiikin tarjoamaan asiakkailleen uusia ideoita niin hiusten mallin kuin värinkin suhteen. Hän saattaa toteuttaa villeimmätkin väritoiveesi! Aino ajattelee, ettei elämässä voi saavuttaa mitään uutta jos ei uskalla kokeilla.

Työpäivän päätteeksi Ainosta on parasta vetäytyä omiin oloihin ja liikkua luonnossa, jolloin niin keho kuin mielikin virkistyy.

Vahvuuteni? Muutostyöt, jossa lopputulos muuttuu radikaalisti mallin tai värin osalta, parhaillaan molempien!

Mottoni? Hyvä leikkaus pelastaa huonon tukkapäivän!

Lempituote? Olaplexin jätettävä hoitoaine, joka tekee pörröisistäkin hiuksista pehmeät ja kiiltävät. Oikeasti hoitaa hiuksia ja mikä parasta, tuoksuu ihanalle! 

Seuraa instagramissa @viiviwagner_aino

20210907_131523

Mervi on lempeän nauravainen ja maanläheinen perheenäiti Kiimingin Alakylästä. Hänellä on varma ote työhön kuin työhön, sillä onhan hänellä suurtalouskokin, lähihoitajan, hiusmuotoilijan sekä koulutetun hierojan pätevyydet.  Mervi on siis todellinen monitaituri! 

Mervin perheeseen kuuluu mies, kaksi lasta ja nykyisin myös suloinen hännänheiluttaja pohjanpystykorva Luca. Vapaa-ajallaan Mervi tykkää lenkkeillä metsissä, touhuilla koiran kanssa, kuunnella äänikirjoja sekä musiikkia ja  jumppailla sen tahtiin myös  bodypumpissa. 

Viivissä & Wagnerissa Mervin voi nähdä tekevän tukkataikoja parturi-kampaamon puolella, mutta pääsääntöisesti hänet löytää kampaamon alakerrasta hierontahuoneestaan. Hierontatyö on Merville mielekästä, koska silloin hän kokee saavansa auttaa ihmisiä heidän erilaisen lihasperäisten kiputilojen hoidossa. On hienoa, kun voi omalla toiminnallaan vaikuttaa positiivisesti toisten ihmisten elämänlaatuun. Toisaalta, jotkut tulevat hierontaan ihan vain rentoutumaan ja hakemaan taukoa arjen tohinaan, ja sekin on todella tärkeää. 

Vahvuuteni? Positiivinen luonteeni.

Mottoni? Hymyile, se saa muutkin hymyilemään. 

Terveiset? Minulle käy Smartum Pay, ePassi, Edenred & Eazybreak hyvinvointi. 
Tervetuloa hierotteille! 

Seuraa instagramissa @viiviwagner_mervi